50 de bani, câteva fumuri de ţigară, în pauză

> Jandarmii au prins un tânăr de 24 de ani cu ţigări de contrabandă, pe care voia să le vândă, la bucată, elevilor

TIGARI-BUCATAPe 23 februarie, în jurul orei 16, jandarmii au zărit în preajma pieţei agroalimentare din Burdujeni un individ cu două plase în mână, care, când a dat cu ochii de uniforme, a încercat să se ascundă după o maşină. Abia atunci a devenit interesant insul pentru echipa de jandarmi, care au vrut să-l legitimeze şi să-l întrebe cu ce treabă prin zonă.

Doar că tânărul era hotărât să joace în continuare „v-aţi ascunselea” cu jandarmii şi a încercat să dispară printre blocuri.

L-au ajuns din urmă şi l-au imobilizat la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Iacob Zadik. Apoi jandarmii i-au aflat numele, au aflat că are 24 de ani şi locuieşte în Suceava.

Prin zona din care fugise, suceveanul era cu treabă importantă. Avea la el două sacoşe din plastic pline cu ţigări ucrainene vărsate, aproape 1100 la număr, cu care intenţiona să facă negoţ.

Cumpărătorii lui ar fi urmat să fie elevi de la instituţiile de învăţământ din zonă, care puteau trage câteva fumuri în pauze contra 50 de bani ţigara.

Jandarmii au ridicat ţigările şi le-au predat Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava, care se va ocupa şi de soarta negustorului de marfă de contrabandă.

Un comentariu

  1. Felicitări jandarmilor ,că agenții din Burdujeni special angajați nu văd mai nimic.Mai trebuie instruiți,sunt total depășiți de situații.Ceva cursuri de perfecționare ar fi foarte bune.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI