Meşteri din tot judeţul îşi vor promova arta la „Târgul Mărţişorului”

targ-de-martisor„Târgul Mărţişorului” va fi deschis la Shopping City Suceava în perioada 20 februarie – 1 martie şi va reuni meşteri şi artizani din judeţul Suceava, care vor promova arta şi tradiţia populară din Bucovina.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din cadrul Centrului Cultural Bucovina şi Shopping City Suceava.

„Târgul, care urmăreşte să promoveze arta şi tradiţia populară din Bucovina, precum şi produsele confecţionate de artizani şi meşteri populari, produse care vin în întâmpinarea cererii locuitorilor din municipiul Suceava, dar şi a turiştilor care vizitează judeţul, va reuni în acest interval de timp meşteri ai lemnului, încondeietori de ouă, confecţioneri de costume, podoabe populare, ceramişti şi mai ales artişti populari creatori de mici opere de artă care prevestesc venirea primăverii – tradiţionalele mărţişoare” ne-a informat Gabriela Teişanu, consultant artistic la CCB.

Târgul va putea fi vizitat zilnic, între orele 9 şi 21.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: