Klaus Iohannis

Un Parlament tolerant cu corupţia şi corupţii nu se va bucura niciodată de respectul şi încrederea cetăţenilor

Preşedintele Klaus Iohannis face apel la clasa politică să înţeleagă faptul că un Parlament tolerant cu corupţia şi corupţii nu se va bucura niciodată de respectul şi încrederea cetăţenilor.

El subliniază că procedurile pentru cererile de încuviinţare a reţinerii, arestării sau percheziţiei parlamentarilor şi cele de efectuare a urmăririi penale pentru miniştri şi foşti miniştri, membri ai Parlamentului, trebuie să devină mai simple şi mai transparente. „Reînnoiesc apelul adresat clasei noastre politice de a înţelege că un Parlament tolerant cu corupţia şi corupţii nu se va bucura niciodată de respectul şi încrederea cetăţenilor”, a scris şeful statului pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Moldova campioană la corupție!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: