La Shopping City Suceava

Turneu de şah

Pe 7 martie 2015 se vor desfăşura două concursuri de şah rapid în sala de expoziţii a Shopping City Suceava.

Turneul A – seniori. Este rezervat seniorilor. Condiţii de participare: taxa de participare – 10 lei/participant; nu se percepe garanţie; timp gândire – 25 minute/jucător; număr runde – 5. Premiile, acordate în vouchere de Shopping City Suceava, sunt: locul 1 – 150 lei; locul 2 – 100 lei; locul 3 – 50 lei.

Programul de joc este estimat între orele 10.30 –15. Şedinţa tehnică va fi pe 7 martie, la ora 10.

Turneul B – copii. Nu se percepe taxă de participare; timp de gândire – 25 minute/jucător; număr runde – 5. Premiile, constând în vouchere de la Shopping City Suceava, se acordă astfel: locul 1 – 150 lei; locul 2 – 100 lei; locul 3 – 50 lei.

Şedinţa tehnică va avea loc pe 7 martie, la ora 10.

Deoarece este posibil ca numărul de copii să fie mai mare dacă numărul de mese, concursul se va desfăşura în ordinea stabilită prin programul de arbitraj, urmând ca cei ce termină să elibereze masa pentru cei ce urmează să intre în joc.

Se recomandă ca cei care au jocuri de şah regulamentar, cartoane şi, evident, ceasuri de control să se prezinte cu ele la sală. Clubul Sportiv Şah asigură 16 ceasuri electronice DGT 2010, table de şah plastic şi carton şi seturi figuri şah.

Sponsor principal este Shopping City Suceava, iar organizatori sunt Clubul Sportiv Şah Suceava şi cotidianul Crai nou din Suceava. Colaborator este Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. (ANDREI GHILEA)

 

Notă. Celor interesaţi le comunic că, urmare a acordului dat de Shopping City Suceava, în fiecare trimestru vom organiza câte un concurs. Următorul îl vom comunica ulterior şi va fi organizat probabil în luna iulie sau august, în memoria lui Costică Fodor. Dacă vom avea sponsori, este posibil a se suplimenta premiile, chiar în numerar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI