Program special de Crăciun pentru autobuzele TPL Suceava

Mijloacele de transport în comun ce aparţin de TPL Suceava vor circula după un program special de Crăciun.

În ajunul sărbătorii Naşterii Domnului, pe 24 decembrie, autobuzele şi maxi-taxiurile societăţii TPL Suceava vor circula după programul normal, dar ultimele curse vor fi la ora 21, pe liniile 2, 4 şi 5.

Joi, în prima zi de Crăciun, dimineaţă, pe linia 2, până la ora 11, vor circula microbuze maxi-taxi, cu plecări din Gara Burdujeni, din oră în oră, începând cu ora 5.30, iar după ora 11, vor circula autobuzele, cu plecări din 12 în 12 minute.

Pe linia 4, se va circula de la ora 11, din 10 în 10 minute, cu autobuzele. Pe linia 5, dimineaţa, de la ora 6 şi până la ora 11, din Gara Iţcani, vor circula maxi-taxi TPL, urmând ca de la ora 11 să circule autobuzele, din 20 în 20 de minute.

În prima zi de Crăciun, programul de circulaţie pentru liniile 2 şi 4 este până la ora 22, iar, pe liniile 22 şi 30, microbuzele maxi-taxi nu vor circula.

Pe 26, 27 şi 28 decembrie, toate mijloacele de transport în comun vor circula după programul de duminică.

Circulaţia cu mijloacele de transport în comun va fi reluată după programul normal de luni, 29 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: