Rusia

Portăreii îi ameninţă pe rău-platnici cu confiscarea animalelor de companie

Portăreii ruşi sunt plini de imaginaţie când este vorba să îi oblige pe contribuabili să îşi plătească impozitele şi taxele datorate statului. În oraşul siberian Novosibirsk, un portărel a ameninţat un student care întârziase cu plata unei taxe de 12.000 de ruble (circa 173 de euro) că îi confiscă pisica, un British shothair, informează BBC, preluat de 20minutes.fr. Tânărul deţine preţioasa felină şi cei trei pui ai ei. „Animalele cu pedigree valorează mult, aşa încât reprezentantul legii a decis să îi pună sub sechestru”, arată autorităţile locale.

Tot în Siberia, la Tomsk, au fost confiscaţi patru pui de pisică Scottish Fold. Stăpâna lor, fostă femeie de afaceri, i-a recuperat doar după ce şi-a plătit datoria la un fond de pensii.

Nu numai pisicile sunt interesante pentru fiscul din Rusia: unui bărbat din Krasnoiarsk i-au fost luaţi iepurele şi motanul fiindcă nu a plătit o datorie de 20.000 de ruble (circa 288 de euro).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: