Mariah Carey intenţionează ca spectacolele ei de Crăciun să devină tradiţionale

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-a realizat visul de a susţine o serie de concerte de Crăciun la New York, premieră pe care interpreta piesei „All I want for Christmas is you” ar dori-o transformată în tradiţie anuală. „Am vorbit de multă vreme de posibilitatea de a da acest concert de Crăciun, iar acum este momentul potrivit”, a spus publicului duminică seară, la Beacon Theatre din New York, solista citată de AFP. Biletele s-au vândut în întregime la seria de şase concerte care se va termina luni, cei 29.000 de spectatori având ocazia să vadă un Moş Crăciun dansând, break-dance interpretat de copii sau un cor de gospel. În afară de cântecele de Crăciun, Mariah Carey a prezentat şi piese clasice din repertoriul său, ca „Emotions” (1991) şi „Hero” (1993).

Cântăreaţa de 44 de ani este artista care a vândut cele mai multe albume în 1990 şi care deţine încă recordul pentru piesa rămasă cele mai multe săptămâni în fruntea clasamentelor – „One sweet day” (1995), cu Boys II Men.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: