Mâini întinse peste timp…

articol-activitateElevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Prelipca au vizitat miercuri, 17 decembrie a.c., Căminul de Bătrâni „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Elevii clasei a VIII-a, sub îndrumarea dnei prof. Luminiţa Rusu, şi cei ai clasei a IV-a, sub îndrumarea dnei înv. Emilia Petrariu, au găsit de cuviinţă să încălzească inimile celor de aici cu o colindă strămoşească şi cu mai multe daruri oferite, prin grija părinţilor, către cei aflaţi în nevoie.

„Ei sunt ca şi bunicii noştri” a afirmat o elevă, înduioşată fiind de blândeţea şi frumuseţea celor ce trăiesc aici zi de zi. „Bunicii” au fost colindaţi întâi în sala de mese, dar şi în camere, în cazul celor ce nu se puteau deplasa, lor fiindu-le oferite daruri din partea elevilor şi a părinţilor acestora. De asemenea, „din suflet pentru suflet”, cadrele didactice au oferit la rândul lor daruri bătrânilor.

Elevii au fost primiţi cu mare bucurie, iar sora Maria le-a oferit o „lecţie” de viaţă, prin sfaturi de frumoasă trăire, iar cei mici au conştientizat că a dărui este cel mai frumos gest pe care îl poţi face şi au promis că vor reveni ori de câte ori vor avea posibilitatea. (Prof. MARINELA MOCANU, consilier educativ, Şcoala Salcea) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: