Box, Cupa României

Medalie de aur pentru Florin Morariu şi bronz pentru Sami Kutkut

box-suceava-22-decPe parcursul săptămânii trecute, la Gilău în judeţul Cluj, s-au desfăşurat meciurile din cadrul Cupei României la box pentru cadeţi. CSM Suceava a participat la competiţie cu o echipă formată din antrenorul Alexandru Vornicu şi sportivii Florin Morariu, Sami Kutkut şi Sebastian Alucăi.

Pugiliştii suceveni şi-au pus amprenta şi asupra acestui ultim concurs oficial al anului 2014, ei reuşind să urce pe podiumul de premiere. Florin Morariu şi-a demonstrat supremaţia la categoria 76 de kilograme, intrând în posesia medaliei de aur, cel mai bun rezultat all-time realizat de pugiliştii de la CSM Suceava la Cupa României.

O evoluţie apreciată a avut şi Sami Kutkut, care s-a clasat pe locul al treilea la categoria 65 de kilograme.

„Mă mândresc cu rezultatele obţinute de sportivii mei, mai ales că sorţii le-au scos în cale cei mai buni pugilişti din ţară. Anul 2014 a fost cel mai bun din istoria secţiei noastre box. Am reuşit să cucerim nu mai puţin de 10 medalii la competiţiile oficiale interne, ceea ce reprezintă rodul muncii noastre de zi cu zi. Am demonstrat că se poate, de aceea dorim să fim susţinuţi şi mai mult pe viitor. Sunt mulţi tineri cu calităţi care vin zi de zi la sală, iar cu puţin ajutor putem să realizăm şi mai mult”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu, care a dorit să mulţumească Primăriei Suceava, CSM Suceava şi omului de afaceri George Turturean pentru sprijinul acordat.

Iată şi pugiliştii care au cucerit medalii pentru CSM Suceava în anul 2014: Florin Morariu – locul 1 la Cupa României şi locul 3 la Campionatele Naţionale de cadeţi; Lazăr Ionuţ Nichita – locul 1 la Campionatele Naţionale de tineret; Nicu Bodnar – locul 2 la Campionatele Naţionale de tineret; Răzvan Donisa – locul 2 la Campionatele Naţionale de tineret; Sebastian Alucăi – locul 2 la Campionatele Naţionale de cadeţi; Ionuţ Vornicu – locul 3 la Cupa României de seniori; Adrian Botuşan – locul 3 la Campionatele Naţionale de tineret; David Găitan – locul 3 la Campionatele Naţionale de cadeţi; Sami Kutkut – locul 3 la Cupa României de cadeţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: