În sală la AJF Suceava

Campionat de fotbal

fotbal-sala-sv-anton-20-decAsociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va organiza, în premieră, un campionat de fotbal în sală. Competiţia este destinată echipelor din ligile a IV-a şi a V-a şi se va desfăşura pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie.

AJF Suceava a decis să organizeze un campionat de futsal în urma solicitărilor venite din partea mai multor cluburi din judeţ. Înscrierile se fac până pe 23 decembrie, iar pentru a avea drept de joc în această competiţie, echipele trebuie să fie afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava şi jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF 2014.

Jocurile se vor desfăşura în sistem turneu, pe patru zone, Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Vatra Dornei, urmând ca la sfârşitul lunii februarie să se organizeze un turneu final cu cele patru câştigătoare zonale. „La noi premiile nu sunt foarte mari. Noi vrem să dăm drumul acestui campionat, iar premiile vor veni pe parcurs.

Competiţia se va desfăşura în lunile ianuarie şi februarie, pentru că în martie se reiau meciurile pe teren mare. La prima vedere, toată lumea vrea să participe, dar vom vedea câţi se vor înscrie şi în funcţie de asta vom stabili forma de organizare. Cert este că vom avea un turneu final, la Suceava, la sfârşitul lunii februarie”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: