Campania „Şi noi alături de ei!” a demarat

În perioada 18-28 decembrie 2014, Asociaţia Gypsy Education, în parteneriat cu Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa, Filiala Suceava – Tineret, demarează Campania „Şi noi alături de ei!”, campanie care are ca scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta familiile nevoiaşe şi copiii săraci de etnie romă, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Prin această campanie venim în ajutorul a 90 de familii nevoiaşe din judeţul Suceava din trei comunităţi de romi şi 30 de copii săraci de etnie romă de la Grădiniţa Gulia.

Donaţiile pot consta atât în produse alimentare cu specific de sărbători – dulciuri ambalate, fructe, prăjituri, cât şi alimente de bază – mălai, făină de grâu, zahăr, ulei, orez, conserve etc., jucării pentru copii.

Gypsy Education este o asociaţie de tineret, deschisă atât romilor, precum şi tuturor persoanelor interesate în nume propriu sau în nume colectiv.

Scopul Asociaţiei Gypsy Education este de a stimula, încuraja şi susţine participarea activă, civică şi responsabilă a tinerilor romi.

Donaţiile în bani se pot face în contul Asociaţiei Gypsy Education, Cod Fiscal 32893170, Cont: RO49RZBR0000060016633459 deschis la Raiffeisen Bank-Suceava. (Persoană contact: Stoica Vasile – preşedinte Asociaţia Gypsy Education, tel: 0752382104, email: Office.asociatiagypsyeducation@yahoo.com)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: