Facerea de bine...

A ridicat un beţiv din mijlocul şoselei ca să nu-l calce maşinile, dar a primit de la el un pumn în faţă

Un tânăr de 23 de ani, din Liteni, a fost reţinut 24 de ore în arestul IPJ fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Poate că acest tânăr n-ar mai fi apucat să aibă gura mare dacă joi pe la ora 18, un localnic de 33 de ani nu l-ar fi ridicat de pe şosea, din faţa unui tir, unde se aşezase de beat ce era.

Dar când omul l-a luat din drum şi l-a salvat, practic, ca să nu dea vreo maşină peste el, tânărul i-a trimis drept mulţumire un pumn în faţă şi l-a rănit.

Apoi a continuat să facă „circ” urlând şi ameninţând trecătorii, care au anunţat poliţia. Poliţiştii au venit, l-au imobilizat pe scandalagiu, l-au dus la sediu şi au aşteptat să se trezească din beţie pentru a-i comunica repercusiunile legale ale rachiului consumat fără măsură.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: