Campania naţională „Fii ecomagnific ! Colectează selectiv !”

Şcoala „Mihail Sadoveanu”, printre câştigători

20140923_111717Campania naţională „Fii ecomagnific! Colectează selectiv!”, organizată în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2014 de Ecologic 3R, operator economic naţional implicat în managementul integrat al deşeurilor, şi-a anunţat la începutul acestei săptămâni câştigătorii, Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Fălticeni obţinând patru premii.

În această campanie, Şcoala „Mihail Sadoveanu” a participat cu elevii clasei a V-a (diriginte, prof. Cristina Crăciun).

„Elevii noştri au colectat selectiv deşeuri de ambalaje, pe care le-au depozitat în pubele speciale, aduse de organizatori. Regulamentul a prevăzut trimiterea, în format electronic, a maxim cinci lucrări, selecţionate la nivelul şcolii, pentru cele două secţiuni: Compuneri şi poezii şi Desene” ne-a informat consilierul educativ al şcolii, prof. Cristina Stoleriu.

Lucrările trimise de la Fălticeni au fost postate pe site-ul campaniei, pentru a primi voturi din partea vizitatorilor, voturi care au constituit 50% din decizia finală a premierii, celelalte 50 de procente aparţinând juriului format din membrii echipei Ecologic 3R.

„La finalul concursului, şcoala noastră a obţinut un premiu II şi un premiu III la secţiunea Compuneri şi poezii şi un premiu II şi un premiu III la secţiunea desene. Premiile au constat în câte un rucsac complet echipat de şcoală pentru premiul al II-lea şi în câte un set Ecologic 3R pentru premiul al III-lea. La nivel naţional, s-au acordat cinci premii II şi 15 premii III, dintre care patru au ajuns la noi, motiv pentru care suntem foarte mândri” a precizat prof. Cristina Stoleriu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: