CRRN Sasca Mică

O sărbătoare pentru toate inimile

Înainte de Crăciun e o perioadă încărcată de emoţie pentru copii, pentru părinţi, dar nu numai pentru ei. Chiar şi pentru cei socotiţi a fi la marginea societăţii este Crăciunul!

La fel se întâmplă şi la CRRN Sasca Mică, timpul premergător sărbătorii Crăciunului este dedicat exprimării sentimentelor şi emoţiilor. Astfel, cu multă dăruire şi ingeniozitate, recent s-a desfăşurat un festival de Crăciun care să poată atinge toate inimile. S-a colindat, s-au spus poveşti, cu toţii au crezut şi simţit magia Crăciunului.

Sub ochii primarului comunei Cornu Luncii şi a directoarei centrului, în acea după-amiază a fost răspândit spiritul Crăciunului, iar sclipirile din ochii beneficiarilor însemnau bucuria adevărată din timpul sărbătorilor petrecute acasă, în familie.

În evoluţia artiştilor s-a văzut multă dăruire şi precizie, toate acestea reprezentând munca depusă în spatele acestei acţiuni, multe zile de repetiţie… „Muncă multă, dăruire şi afecţiune” a fost concluzia primarului Gheorghe Fron.

Toată stima şi consideraţia pentru primarul, directorul centrului şi nu în ultimul rând pentru personalul care s-a implicat în realizarea acestui proiect. Iniţiativa, spiritul de echipă şi timpul privat au fost investiţiile făcute şi care au dus la realizarea acestui eveniment emoţional. Iar mâncarea tradiţională adusă de acasă a completat atmosfera de familie.

Sentimentul de comuniune dă satisfacţie tuturor părţilor, mai ales în prag de sărbătoare a Crăciunului; astfel se creează o legătură puternică între angajaţi şi beneficiarii care au sărbătorit împreună… Desigur, după prelegeri şi performanţele artistice reale ale beneficiarilor, a fost o masă festivă în timpul căreia cu toţii au stat de vorbă. Ca acasă!

O după-amiază de succes, realizată cu mijloace simple, dar pline de efect, datorată oamenilor cu dizabilităţi care au nevoie să se bucure şi să ne bucure în acelaşi timp prin ataşamentul şi prietenia lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: