Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto

Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a „plictisit” de muzică şi îşi doreşte „un loc de muncă adevărat”. Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field – Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea „unui loc de muncă adevărat”, deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani. „Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit”, a spus Robbie Williams.

Într-un mesaj video publicat pe canalul său oficial de pe YouTube, cântăreţul a spus: „Pentru prima dată în viaţa mea îmi doresc un loc de muncă, un loc de muncă adevărat. Acum sunt tată şi simt că a venit momentul să am un astfel de loc de muncă”. M-am gândit la opţiunile mele profesionale şi mi-am zis că aş putea să fiu jucător profesionist de fotbal în Germania, dar apoi mi-am dat seama că sunt prea bătrân pentru aşa ceva. Apoi mi-am amintit că Germania fabrică maşini uimitoare. Daţi-mi un telefon!”, a spus Robbie Williams.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: