Joaquin Phoenix a minţit în legătură cu logodna sa

Actorul Joaquin Phoenix a minţit atunci când a anunţat, într-o emisiune de televiziune, că s-a logodit cu o profesoară de yoga şi a dezvăluit că a făcut acea declaraţie întrucât are o viaţă plictisitoare şi îşi dorea ca spectatorii să îl placă. A doua zi, actorul a apărut însă în emisiunea „Good Morning America” şi a dezvăluit că a minţit şi că toată acea declaraţie anterioară reprezintă o simplă „invenţie”. Producătorii emisiunii „Good Morning America” au publicat pe contul de Twitter al acestui show TV un mesaj în care se afirmă că starul nu este logodit şi că acesta a dorit „să condimenteze puţin o poveste”. „Cred că viaţa mea este atât de plictisitoare şi mi s-a părut un subiect interesant de discutat, iar eu voiam ca publicul să mă placă”, a declarat Joaquin Phonix în emisiunea „Good Morning America”. „Spectatorilor le place atunci când află că anumiţi oameni se căsătoresc. Pot să mă logodesc din nou, dacă vreţi”.

Agentul de presă al actorului a negat faptul că acesta ar fi logodit şi a precizat pentru The Independent: „Joaquin are un extraordinar şi spontan simţ al umorului, dar acea informaţie despre logodnă nu este adevărată”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: