Calendarul manifestărilor de sărbători din municipiul Fălticeni

Evenimentele organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă în municipiul Fălticeni vor începe pe 13 decembrie, de la ora 11, când va debuta a III-a ediţie a concursului „Christmas Dance”, competiţie ce va avea loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” şi la care participă peste 400 de copii, membri ai trupelor de dans de la Clubul Copiilor Fălticeni, şcolile gimnaziale din municipiu şi din zonă şi de la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

Pe 20 decembrie, la Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, va avea loc a VII-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun” la tenis de masă, întrecere care face parte din circuitul „Amatur” şi la care sunt aşteptaţi să participe peste 60 de practicanţi ai tenisului de masă din toate judeţele Moldovei şi din partea nord-estică a Ardealului.

Cei mai mici locuitori ai urbei de pe Şomuz vor primi cadouri pe data de 24 decembrie, de la ora 16, în orăşelul copiilor care va fi amenajat în faţa sediului Primăriei şi care va fi inaugurat pe data de 22 decembrie 2014.

Pe 27 decembrie, între orele 16 şi 20, în Piaţa „Nada Florilor” va avea loc un spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou la care vor participa formaţii de datini şi obiceiuri de sezon din judeţele Suceava, Iaşi şi Neamţ.

Pe 31 decembrie, între orele 9 şi 15, la Primăria Fălticeni sunt aşteptaţi urătorii, iar la ora 24, la trecerea dintre ani, fălticenenii sunt aşteptaţi în Piaţa „Nada Florilor”, la un foc de artificii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: