În cadrul unui concert extraordinar dedicat sărbătorilor

Artişti de renume ai Operei Naţionale din Iaşi, pe scena Auditoriumului USV

Soliştii Operei Naţionale Române din Iaşi vor interpreta câteva dintre cele mai celebre arii de operă, duete şi canţonete în cadrul unui concert extraordinar de sărbători, care va avea loc joi, de la ora 19, în Auditoriumul Joseph Schmidt al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Printre artiştii prezenţi pe scenă vor evolua soprana Lăcrămioara Maria Hrubaru Roată şi tenorul Florin Guzgă, laureaţi ai premiului pentru cel mai bun debut feminin, respectiv masculin din România, în stagiunea 2013-2014, în cadrul Galei Premiilor Operelor Naţionale. Alături de aceştia, vor mai încânta auditoriul şi soprana Cristina Grigoraş, mezzosopranele Florentina Onică şi Maria Macsim Nicoară, tenorii Andrei Fermeşanu şi Andrei Apreotesei – acesta din urmă fiind şi cel mai tânăr solist al instituţiei culturale ieşene –, baritonul Jean Kristof Bouton şi basul Octavian Dumitru.

„Opera Naţională Română din Iaşi este una dintre cele mai titrate şi de succes instituţii de cultură din România. Organizatorii concertului, Universitatea «Ştefan cel Mare» şi Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava, precum şi artiştii invitaţi promit sucevenilor o seară memorabilă de iarnă, în armonii de operă şi canţonete”, a precizat conducerea USV.

Biletele se pot achiziţiona, între orele 9 şi 16, de la camera 101 din corpul F al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava sau înaintea spectacolului, de la intrarea în Auditorium. Preţul unui bilet este de 5 lei pentru studenţi şi elevi şi 10 lei pentru publicul larg.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: