Tom Hanks, Sting şi Al Green, recompensaţi la gala Kennedy Center Honors

Actorul Tom Hanks, cântăreţul britanic Sting şi artistul american de blues Al Green au fost premiaţi duminică în cadrul celei de-a 37-a gale a Kennedy Center Honors, alături de vedeta de comedie Lily Tomlin şi de balerina Patricia McBride, în cadrul unei ceremonii la care a asistat şi preşedintele SUA, Barack Obama, informează EFE. Înainte de ceremonie, cei recompensaţi au fost primiţi de preşedintele Obama şi de prima doamnă, Michelle, la Casa Albă. „Toţi ne-au încântat inimile şi minţile şi ne-au ajutat să ne înţelegem mai bine pe noi înşine şi pe cei din jur”, a declarat preşedintele la ceremonia de la Casa Albă. Barack Obama şi-a exprimat admiraţia mai ales pentru muzicianul Green, la care se gândeşte, a spus el, de câte ori vrea să cânte, cum a demonstrat în campania sa de realegere din 2012, când a fredonat primele versuri din hitul „Let’s Stay Together”, în timpul unui miting. Cântăreţul britanic Sting a fost apreciat de preşedintele Obama pentru muzica lui „specială şi de mare calitate” şi pentru activitatea sa de apărare a drepturilor animalelor şi a mediului înconjurător. În ce-l priveşte pe actorul Tom Hanks, Obama a mărturisit că în ajun a revăzut filmul lui din tinereţe „Big”, care l-a emoţionat, şi a ţinut să evoce personajele memorabile întruchipate de actor, precum sprijinul acordat de acesta veteranilor şi de programului spaţial al SUA.

La ceremonia de la Casa Albă au asistat şi alte celebrităţi, precum regizorul Steven Spielberg, actriţa Whoopi Goldberg sau comicul Stephen Colbert, în timp ce la gala de la Kennedy Center au participat actriţa Meryl Streep şi cântăreţii Aretha Franklin, Lady Gaga şi Bruno Mars. Premiile Centrului Kennedy se decernează în fiecare an, din 1978, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia artiştilor la cultura SUA.H

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: