La turneul de tenis de la Roman

Rezultate foarte bune pentru micii tenismeni fălticeneni

> În luna ianuarie, la Fălticeni va fi primul turneu de tenis pe zona Moldovei organizat sub egida FRT

Clubul Sportiv „Nada Florilor” din Fălticeni a participat duminică la Turneul 10 FRT, organizat la Roman, turneu în care au fost angrenaţi 30 de copii din Oneşti, Bacău, Paşcani, Roman şi Fălticeni.

Cei opt tenismeni fălticeneni care au făcut deplasarea au reuşit să câştige patru din cele şase medalii puse la bătaie de organizatori, la cele două niveluri de experienţă la care au participat: roşu şi portocaliu.

La nivelul roşu, recomandat copiilor până în 8 ani, au participat trei copii din Fălticeni, David Onisei ocupând locul 2 iar Ilinca Anton, locul 3.

La nivelul portocaliu, recomandat până la 9 ani, au participat cinci sportivi din Fălticeni, doi dintre aceştia urcând pe podium: Cosmin Ciocirlan, locul 1, şi Sara Guşă, locul 3. Locul 4 a fost ocupat tot de o fălticeneancă, Andreia Anton.

„Circuitul Naţional de Turnee Tenis 10 FRT face trecerea progresivă la turneele de categoria Under 10. Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani. Întrecerile au un grad mic de dificultate, scopul principal fiind participarea, nu performanţa.

Copiii au făcut un turneu bun şi au adus secţiei de tenis rezultate de excepţie în confruntarea cu cluburi puternice în zona Moldovei. Mulţumim domnului Buzdea pentru sprijinul acordat pentru a putea face deplasarea la Roman”, ne-a declarat antrenorul Marcel Dascălu.

Următoarea competiţie la care vor participa micii tenismeni de la Clubul Sportiv „Nada Florilor”, pregătiţi de Marcel Dascălu, se va desfăşura la Iaşi, pe 21 decembrie.

În luna ianuarie 2015, municipiul Fălticeni va găzdui primul turneu de tenis pe zona Moldova organizat sub egida FRT.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: