Minifotbal, Campionatul Judeţean de Old-Boys „Ambro”

Interconti, campioana ediţiei a IV-a

Una dintre cele mai interesante competiţii organizate în peisajul sportului sucevean este Campionatul Judeţean de Minifotbal Old-Boys „Ambro”. Ajuns deja la ediţia a IV-a, turneul sucevean adună la start jucători trecuţi de prima tinereţe, dar cu dorinţă de a-şi păstra tonusul fizic şi a petrece în mod plăcut, cu prietenii, timpul liber. Competiţia poate părea una ”paşnică”, pentru ”tătici”, dar nu este deloc aşa, orgoliile dezvoltate fiind unele foarte frumoase.

După o serie de trei titluri consecutive, gruparea Revine Florconstruct a fost nevoită să predea ştafeta echipei Interconti. Formaţia manageriată de Mihai Ududec a avut un parcurs fără greşeală la cea de-a patra ediţie a campionatului, competiţie găzduită de Baza sportivă „Gârla Morii”, din Lunca Sucevei, reuşind să se impună în toate cele 16 meciuri disputate.

Chiar dacă s-a clasat de această dată pe locul secund, Revine Florconstruct a evoluat în majoritatea meciurilor în nota obişnuită, la cel mai înalt nivel. Un sezon reuşit, încununat cu poziţia a treia în clasament, a făcut Brădetul, tot la plusuri trebuind trecută şi comportarea celor de la Paulcor Mediterana, care au venit pe 4. Locul 5 obţinut însă de cei de la Autobest HQ poate părea puţin sub posibilităţile unei echipe care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu cele două mari forţe ale campionatului. În ce priveşte gruparea Euro Express Full, a rămas şi în acest sezon aceeaşi echipă compactă şi incomodă care poate pune probleme oricărui adversar.

Valexin, Muşatinii şi Vivendi, ocupantele poziţiilor 7, 8 şi 9, au alternat evoluţiile bune cu altele mai puţin reuşite, aşa că au trebuit să se mulţumească cu nişte locuri călduţe la mijlocul clasamentului. Luceafărul, în schimb, după un start dezastruos de sezon, a reuşit să recupereze pe parcurs, aşa că locul 10 obţinut la final poate fi considerat chiar unul bun. Dezamăgirea sezonului este fără doar şi poate Ilmar Tour, care de pe podiumul ediţiei precedente de campionat a coborât până pe poziţia a 11-a. Acelaşi număr de puncte, 15, au adunat şi cei de la Five Stars, jucătorii acestei echipe părând ancoraţi perfect în spiritul de fair-play al competiţiei, în condiţiile în care nu au încasat nici măcar un cartonaş galben pe toată durata campionatului. O formaţie cu o clasare sub aşteptări este şi Oscar Cafe, impresia generală fiind că această grupare ar fi putut obţine mult mai mult dacă s-ar fi prezentat cu cea mai bună formulă de echipă la fiecare meci.

Formaţia fostelor glorii ale rugbiului sucevean a continuat să rămână un reper pentru această competiţie, unitatea de grup pe care o afişează aceşti mari sportivi fiind cu adevărat una specială. Chiar dacă rezultatele obţinute nu sunt neapărat extraordinare, Bucovina, Artra şi Dinatek sunt trei dintre echipele frumoase ale campionatului, jucătorii acestor formaţii fiind uniţi de dragostea pentru fotbal şi pentru mişcare în aer liber.

Chiar dacă meciurile s-au terminat, competiţia propriu-zisă se va încheia abia sâmbătă, pe 13 decembrie, odată cu festivitatea de premiere şi tradiţionalul banchet de final.

Ca şi în precedentele trei sezoane, sponsor principal al întrecerii a rămas societatea Ambro, un nume cu tradiţie în minifotbalul sucevean din ultimii 20 de ani, implicate activ în organizarea competiţiei fiind, de asemenea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: