Doi contrabandiști cu țigări, reținuți la Bilca

● În coletele cărate de ei peste frontieră, poliţiştii au găsit aproape 4000 de pachete cu ţigări

 Adrian P., de 30 de ani, şi Cosmin M., de 32 de ani, au fost reţinuţi şi propuşi apoi pentru arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 17, poliţiştii de frontieră au observat în zona Bilca, doi indivizi care transportau baxuri de ţigări cu „cârca”, din Ucraina în România.

În urma acţiunii poliţiştilor, cei doi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră, ocazie cu care au fost identificaţi cei doi suceveni.

Terenul din zona în care cei doi contrabandişti au fost identificaţi a fost luat la „periat” şi astfel găsite mai multe colete în care, după inventarierea făcută la punctual de lucru Vicov, au fost găsite aproape 4000 de pachete de ţigări ucrainene.

„Au fost anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina, care ne-au comunicat ulterior că pe direcţia respectivă au descoperit mai multe baxuri cu ţigări din acelaşi lot şi au reţinut o persoană de cetăţenie ucraineană” a comunicat comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Ţigările, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI