Turul doi al alegerilor prezidenţiale

Senatorul Donţu a votat pentru „o viaţă mai bună pentru români”

Dontu-la-votSenatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, care este şi liderul municipal al social-democraţilor din municipiul reşedinţă de judeţ, a anunţat că a votat în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale pentru o viaţă mai bună „pentru copiii noştri şi pentru o viaţă mai bună pentru români”.

Ovidiu Donţu a declarat că şi-a dat votul pentru un preşedinte care să aibă puterea să-i unească pe români, „pentru a nu mai trăi în dezbinare şi în ură, aşa cum am trăit în ultimii 10 ani”.

Senatorul sucevean a mai spus că a votat pentru un preşedinte care să asigure o politică externă mai bună şi care să garanteze securitatea naţională a României.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI