Turul doi al alegerilor prezidenţiale

Prefectul Florin Sinescu a votat pentru linişte şi colaborare între instituţiile statului

sinescu-vot-alegeri-6Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a votat duminică dimineaţa pentru un preşedinte care să vegheze la respectarea Constituţiei.

„Este un vot important pentru România. Este un vot pe care l-am acordat unui preşedinte cu speranţa că vom avea linişte, vom avea o colaborare între structurile statului. Un preşedinte care să aibă capacitatea să vegheze la respectarea Constituţiei, a legilor ţării. Şi, totodată, la colaborarea între autorităţile statului, pentru că urmează o perioadă importantă pentru România”, a spus Sinescu.

El a arătat că UE se află în noul exerciţiu bugetar şi de aceea crede că este important ca această colaborare să existe de la nivel central până la nivel local.

„Să avem capacitatea să absorbim fonduri europene, iar dezvoltarea României să continue aşa cum a început”, a spus Sinescu. 

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI