La Muzeul de Ştiinţele Naturii, în perioada 5-7 noiembrie

Expoziţia „Mineralia”

Expoziţia „Mineralia” îşi va deschide, din nou, porţile la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava, în perioada 5-7 noiembrie 2014, pentru a prezenta şi oferi spre vânzare publicului „o mare diversitate de bijuterii unicat”, au precizat reprezentanţii Muzeului Bucovinei.
Sunt pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar – pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră. Pasionaţii şi colecţionarii amatori pot admira şi cumpăra agate în felii şlefuite, geode de ametist sau citrin, cristale de cuarţ, „flori de mină”, lemn silicifiat, rodocrozit, opal australian, opal de foc, „ochi de tigru”, „piatra soarelui”, lizardit, jad, lapis lazuli, malachit, onix, jasp, acvamarin, calcedonie, turmalină, rodocrozit,turcoaz, coral, perle etc. Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, cuarţ roz din Madagascar, jad din China sau Canada, turcoaz din America de Nord, agate din Mexic, lapis lazuli din Afganistan, opal din Australia, malachit din Congo, azurit din Maroc, scoici din Noua Zeelandă, lemn silicifiat, calcedonie, jasp, agat, lizardit sau diverse flori de mină (stibină, calcit, cuarţ etc.) din România. Programul de vizitare este între orele 9 şi 18,30, iar taxa de intrare este 1 leu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI