Secție de votare într-un prăznicar

Alegătorii arondați secției de votare numărul 538 din Merești, comuna Vulturești, vor vota în prăznicarul bisericii după ce școala dezafectată în care urma să fie amenajată secția de votare a ars joi dimineața într-un puternic incendiu.
 

Prefectul Florin Sinescu a declarat că, în urma incendiului care a afectat puternic clădirea în care urma să se amenajeze secția de votare nr.538, acesta va fi mutată într-o altă locație. El a arătat că, în urma verificărilor la fața locului, singura clădire care ar putea fi folosită pentru amenajarea secției de votare este prăznicarul bisericii, situat în apropierea fostei școli. „Un incendiu a distrus clădirea, iar spațiul nu mai este optim pentru amenajarea secției de votare. Singurul loc identificat în zonă pentru a putea fi amenajată secția de votare este prăznicarul”, a explicat Sinescu. El a menționat că la această secție de votare sunt arondați 196 de alegători din Merești. Prefectul a mai declarat că autoritățile locale vor înainta Autorității Electorale Permanente propunerea pentru modificarea locației secției de votare și că urmează să fie primit un aviz din partea AEP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: