Perioadă grea pentru companiile publice sucevene

> ACET are dificultăți legate de efectuarea încasărilor de la beneficiari, în special de la Termica, pentru apa furnizată în sistem > „Sper ca vremurile care vin să fie mai bune pentru companiile publice din județul Suceava”, a declarat șeful administrației județene, Ioan Cătălin Nechifor
 

Companiile publice din județul Suceava ar putea avea parte și de vremuri mai bune, crede președintele Consiliului Județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor. Șeful executivului județean a făcut referire, în primul rând, la ACET Suceava, operatorul regional de alimentare cu apă, de canalizare și tratare-epurare a apelor menajare, care parcurge o perioadă mai dificilă, mai ales din cauza neîncasării contravalorii serviciilor prestate. „ACET traversează o perioadă dificilă, dar rezistă în piață, iar dorința noastră sinceră este de a ajuta această companie regională. Există greutăți legate de încasările de la Termica pentru apa furnizată în sistem, dar sper ca vremurile care vin să fie mai bune și pentru companiile publice din județul Suceava”, a declarat șeful administrației județene, Cătălin Nechifor. Recent, în scopul continuării implementării și desfășurării în bune condiții a proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Suceava”, deliberativul județean a aprobat prelungirea perioadei de dare în folosință gratuită către ACET a unui imobil ocupat de responsabilii din cadrul proiectului amintit. Este vorba despre membrii comisiilor de evaluare pentru procedurile de achiziții publice, precum și despre cei ai unității de implementare, în total în această activitate fiind angrenate 25 de persoane. Implicați în proiect sunt Consiliul Județean Suceava, Asociația Județeană pentru Apă și Canalizare (AJAC) Suceava, precum și autoritățile locale din 5 aglomerări urbane, respectiv Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei și Gura Humorului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: