Prefectul Sinescu crede că se va putea circula în curând pe șoseaua de centură a Sucevei

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, marți seara, în cadrul emisiunii „Ora de politică” de la Intermedia TV, că există șanse ca o parte din șoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată și dată în folosință în scurt timp.
 

El a spus că de miercuri se poate trece la negocierea directă între Direcția Regională Iași a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și o firmă care să preia continuarea lucrărilor. El a arătat că tronsonul III, care face legătura între DN 17 la Șcheia și DN 2 la Pătrăuți, este finalizat în proporție de 97 la sută, iar un constructor serios ar putea finaliza lucrarea în termen scurt. Astfel, există șanse ca în 15 noiembrie să fie deschis circulației acest tronson. Sinescu a spus că nu respinge ideea ca această lucrare să fie continuată de UMB Spedition, care a efectuat modernizarea drumului Suceava-Botoșani. Prefectul a mai declarat că pe celelalte două tronsoane ale șoselei de centură lucrările sunt finalizate în proporție de 85 la sută și că nu mai sunt foarte multe lucrări de făcut. Sinescu a mai declarat că nu-și explică de ce constructorul a refuzat să lucreze. El și-a exprimat speranța ca această firmă și altele ca aceasta să fie trecute pe o listă neagră și să nu mai primească lucrări din bani publici. „Nu se poate să nu vrei să termini o lucrare”, a mai spus prefectul. El nu a exclus ca în cazul acestei firme să fie depuse și plângeri penale pentru modul în care a acționat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: