Imbold

M-am grăbit povestind miercuri, la această rubrică, situația în care se află telefonul subsemnatului abonat la Romtelecom, un telefon amuțit de circa o lună de zile. M-am grăbit, pentru că ieri am primit și factura pentru perioada de muțenie. Factură care include plata integrală a abonamentului, în condițiile în care valoarea convorbirilor efectuate este ZERO! Zero nu pentru că ne-ar fi trecut prin cap să facem economie de convorbiri, ci pentru că am fost efectiv decuplați de la serviciul pe care Telekom, de data aceasta, pretinde că ni l-ar asigura.
 

Dumitru TEODORESCU

Nu uită însă onoratul nostru furnizor de telefonie să calculeze penalizări pentru plata cu întârziere a două facturi anterioare. „Îți mulțumesc că ești clientul nostru”, scrie într-un text transmis într-un plic roșu, odată cu factura, Nikolai Beckers, „Chief Executive Officer”. Eu mă grăbesc să nu-i mulțumesc că am ajuns să-i fiu client, în condițiile în care firul (telefonic) al conexiunii cu domnia sa și cu compania pe care o reprezintă este rupt… La ora după-amiezii când scriam aceste rânduri, a venit la redacție cu jalba în proțap tot în legătură cu dragul nostru furnizor de telefonie numit astăzi Telekom, inginerul Constantin Papuc, cunoscutul caricaturist. Iată necazul dumisale: „Soacra mea, Margioala Papuc, din Suceava, a murit la 11 august a.c. La 19 august am depus cerere de desființare a postului telefonic, având în vedere că nu mai locuia nimeni în apartament. Mi s-a spus, culmea!, că postul nu se desființează mai devreme de 30 de zile. Care post nu s-a desființat. Am revenit pe 22 septembrie și degeaba. Am revenit ieri, pe 1 octombrie, mi s-a dat un nou număr de înregistrare și aștept… Și știți ce m-au întrebat? Nu cunosc pe cineva căruia să-i transfer postul telefonic?!!! Oricum, nu plătesc nimic. M-am judecat cu poliția 12 ani și am câștigat la CEDO. Mă lupt și cu ăștia, am deja experiență”. Iată un imbold demn de urmat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: