Drumuri reparate și reparații în așteptare de fonduri

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat, ieri, că au fost reparate două trasee ale unor drumuri naționale din județ și că se așteaptă finanțarea pentru repararea DN 18.
 

Astfel, potrivit lui Sinescu, au fost finalizate reparațiile pe DN 17 A, Rădăuți – Vatra Moldoviței – Câmpulung Moldovenesc. El a menționat că de luni urmează să fie turnat covor asfaltic pe o lungime de cinci kilometri pe acest traseu, de la Vârful Palma spre Sucevița. Totodată, au fost finalizate lucrările de reparații pe DN 17 B, pe Valea Bistriței, de la Vatra Dornei spre Poiana Teiului. În ceea ce privește reparațiile la DN 18, aflăm că se așteaptă finanțarea de la CNADNR. Prefectul a arătat că, din discuțiile cu directorul Companiei de Autostrăzi și Drumuri Naționale, a înțeles că banii pentru aceste lucrări, estimate la peste 5 milioane de lei, vor fi asigurați din executarea garanției de bună execuție care a fost depusă de firma Shapir Structure care nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale de reabilitare a acestui drum. Reabilitarea DN 18 de la Iacobeni spre Moisei, pe o lungime de 89 km, ar fi trebuit finalizată în vara anului trecut. În luna mai, CNADNR a reziliat contractul cu firma Shapir Structures, care nu a executat lucrarea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: