La Suceava, în ce privește fuziunea PNL-PDL

„Aici, lucrurile au o oarecare inerție”

Singurul județ din Regiunea Nord-Est unde nu s-au clarificat lucrurile în ce privește fuziunea PNL-PDL este Suceava, a declarat, vineri, vicepreședintele PDL Ioan Bălan, deputat de Suceava.
 

„Aici lucrurile au o oarecare inerție”, a spus Bălan, care a menționat că a înțeles că în Delegația Permanentă a PNL Suceava urmează să fie pusă în discuție fuziunea PNL-PDL și speră să se întâlnească chiar astăzi cu conducerea PNL Suceava. Potrivit parlamentarului democrat-liberal, responsabil pentru Regiunea Nord-Est din partea PDL privind fuziunea PNL-PDL, în țară proiectul de partid care include PNL și PDL își urmează cursul într-o manieră „foarte bună” și aproape 30 de organizații județene s-au pus de acord sau urmează să o facă vineri și sâmbătă. „Lucrul cel mai important pentru această construcție e de a convinge electoratul PNL și PDL că această formulă le poate oferi garanția că România va avea parte în perioada următoare de dezvoltare reală, pe principii solide, că se vor crea condiții corecte pentru crearea de noi locuri de muncă, în special în sectorul privat”, a spus Bălan. El a și-a exprimat convingerea că agenții economici din România trebuie sprijiniți și nu sufocați de taxe și impozite directe sau indirecte, iar acest lucru îl poate realiza doar o formațiune solidă de dreapta care susține mediul de afaceri. „Crearea de locuri de muncă va duce la dezvoltare, iar dezvoltarea pe baze reale și nu pe hârtie și la televizor va duce la o creștere a nivelului de trai pe care cetățeanul să o simtă”, a spus Bălan. El a subliniat că cei care astăzi sunt promotorii noii construcții PNL-PDL au obligația să sprijine acest proiect important pentru România și, în același timp, să aibă și puterea să se ridice deasupra proiectelor mici, personale sau de grup, care pot afecta interesul pe termen lung al tuturor. „Până la 1 iulie, avem șansa să demonstrăm, cei din conducerea partidelor, că suntem pentru această construcție după care, modul cum am ales să ne implicăm ne poate situa în proiect sau în afara proiectului”, a încheiat Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: