Concurs de titularizare 2014

Zeci de candidați înscriși pe un loc la engleză, geografie, română

> 846 de candidați sunt înscriși pe 519 posturi vacante în școli sucevene, dintre care doar 91 sunt pentru titulari > 133 sunt absolvenți ai promoțiilor 2014
 

Aproape 850 de candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor didactice declarate vacante în învățământul preuniversitar, dintre care 133 sunt absolvenți de facultăți din acest an. Cei 846 de candidați vor concura pentru 519 posturi libere în școli din județul Suceava, dintre care doar 91 sunt titularizabile, având o durată de minim 4 ani. Cei mai mulți candidați, 552, s-au înscris la Centrul nr. 1 de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava, unde sunt repartizate cele mai multe discipline, 204 fiind înscriși la Centrul nr. 2, de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava. Concurența va fi foarte strânsă pe posturile care permit angajarea pe perioadă nedeterminată, posturi care pot fi ocupate doar de la nota 7 în sus. Cei mai mulți candidați s-au înscris la învățători (131 candidați), unde vor fi 13 candidați pe post, limba și literatura română, unde sunt 110 candidați care se vor bate pentru 3 posturi, educație fizică – 72 candidați pe 8 posturi, geografie – 59 candidați pe un post, limba engleză – 59 candidați pe un post etc. Potrivit calendarului de organizare și desfășurare a examenului, în perioada 26 mai-27 iunie a.c. se vor desfășura inspecțiile speciale la clasă, proba scrisă a concursului fiind programată pe 21 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: