Primarul PNL Ioan Pavăl riscă sancțiuni pentru că a fost alături de Victor Ponta la mitingul electoral din Dumbrăveni

> Se va face o analiză însă, „poate este, pur și simplu, rolul lui de primar, care să stea și să întâmpine pe orice personalitate care îi calcă localitatea” a spus liderul PNL, Ștefan Alexandru Băișanu
 

Alexandru Băișanu

Ioan Pavăl, primarul liberal din Dumbrăveni, riscă sancțiuni pe linie de partid pentru că, la mitingul electoral de vineri, din comuna Dumbrăveni, a stat pe scenă alături de premierul Victor Ponta și de reprezentanții PSD, PC și UNPPR. Președintele organizației județene Suceava a Partidului Național Liberal, Ștefan Alexandru Băișanu, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că după alegerile europarlamentare se va face o analiză în acest sens, exprimându-și, în același timp, convingerea că Ioan Pavăl, „care a ieșit primar, două mandate la rând, cu sprijinul Partidului Național Liberal și al comunității neoprotestante de acolo, nu va trăda nici religia și biserica în care crede (…) și nici PNL”. Băișanu speră că primarul Ioan Pavăl și-ar fi făcut doar datoria de gazdă, iar, în caz contrar, dacă se va concluziona că este vorba despre un act de trădare…, „nu este pentru prima oară când se întâmplă, istoria fiind construită, în sine, pe mii de trădări”. „Ori este un tangaj pe care îl face dl Pavăl de la ortodoxism la neoprotestantism, de la sărăcie la bogăție, de la nevoi la alte nevoi, ori poate este, pur și simplu, rolul lui de primar, care să stea și să întâmpine pe orice personalitate care îi calcă localitatea” a spus Băișanu. Ștefan Alexandru Băișanu a ținut să întărească faptul că, pe 25 mai, la alegerile pentru Parlamentul European, toți aleșii PNL din județul Suceava, de la consilieri până la primari, la fel ca și filialele locale ale formațiunii, sunt supuși unui test prin care vor trebui să dea dovada loialității față de PNL și poporul român. „Sunt convins că dl Ponta, în calitate de prim-ministru, va fi bine primit în județul Suceava, pentru că așa cum ne stă nouă bucovinenilor în fire, ne primim oamenii de la București așa cum se cuvine. Aceasta o dată, de două ori, până îi prindem cu mâța în sac și ne dăm seama că nu a făcut nimic pentru acest județ” a conchis președintele organizației județene Suceava a Partidului Național Liberal, Ștefan Alexandru Băișanu. Prezent în Suceava, secretarul general al PNL Eduard Hellvig a subliniat că „trădarea ține de caracter” și că „în momente grele oamenii cedează”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: