Drumurile, pregătite pentru perioada pascală

Ca urmare a finalizării lucrărilor la infrastructura podețului de la km 63 + 392 de pe DN 2E din localitatea Clit, comuna Arbore, începând cu data de 25.03.2014 se ridică restricția de circulație alternativă pe un singur fir și se va permite circulația pentru vehiculele cu masă totală admisibilă (MTMA) mai mare sau egală cu 7,5 tone, a anunțat, luni, Prefectura Suceava.
 

Florin Sinescu

Pentru a proteja sistemul rutier pe DN 2E Păltinoasa – Solca – Clit – Marginea, se menține în continuare, pe perioada 25.03.2014 – 31.05.2014, restricția de circulație pentru vehiculele cu masă totală admisibilă (MTMA) mai mare de 10 tone. Vehiculele din această categorie vor folosi în continuare ruta ocolitoare Păltinoasa – Suceava – Rădăuți – Marginea și retur. Lucrările la podețul aflat la km 63 al DN 2E au demarat la data de 20.02.2014 și au presupus montarea unor casete prefabricate, realizarea unor apărări de mal din gabioane în aval precum și o legătură cu terasamentul prin aripi de beton armat monolit. În perioada următoare, după deschiderea stațiilor de asfalt, va fi turnat și covorul asfaltic. „Am solicitat Inspectoratului Județean de Poliție ca, în următoarea perioadă, să identifice și să inventarieze toate problemele legate de starea drumurilor din județ, cele legate de semnalizarea orizontală și verticală, precum și orice alte aspecte ce pot afecta siguranța circulației, astfel încât pe perioada sărbătorilor pascale, când afluența de turiști este mare, să nu înregistrăm evenimente provocate de asemenea factori”, a declarat prefectul județului, Florin Sinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: