„Colosul USL poate fi demolat prin unirea forțelor de dreapta”

> La Suceava, PMP are în frunte doi foști social-democrați, pentru care doctrina n-are importanță câtă vreme scopul acțiunii are o cauză… dreaptă
 

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, vineri, că liderul Forței Civice Suceava, Ovidiu Milici, va fi mâna sa dreaptă pentru unirea dreptei politice. La conferința de presă organizată de PMP Suceava, președintele organizației, Corneliu Popovici, a arătat că l-a invitat și pe liderul Forței Civice Suceava, Ovidiu Milici, „prieten și coleg” cu care a început un proiect politic local. La rândul său, Ovidiu Milici a spus că județul Suceava va trebui să fie un exemplu de bună practică pentru unificarea dreptei, apreciind că, doar unită, dreapta politică va putea demola USL. „Colosul USL poate fi demolat prin unirea forțelor de dreapta” a spus Milici, care și-a exprimat încrederea că, la alegerile europarlamentare din luna mai, organizația suceveană a PMP va fi „surpriza politică plăcută”. Cei doi, Popovici și Milici, au fost vicepreședinți ai organizației PSD Suceava, primul părăsind partidul în 2009, când a refuzat să demisioneze din Guvern, unde era secretar de stat în Ministerul Turismului condus de Elena Udrea, iar cel de-al doilea a fost purtător de cuvânt al PSD Suceava până în toamna anului 2012 când a intrat în Forța Civică și a candidat la alegerile parlamentare din partea ARD pentru funcția de deputat, obținând 15 la sută din voturi. Atât Popovici, cât și Milici au fost întrebați cum vor putea coagula dreapta politică atât timp cât ei s-au făcut cunoscuți în politică prin activitatea în PSD, ei răspunzând că doctrina are mai puțină importanță dacă scopul acțiunilor este pentru o cauză dreaptă. Milici a mai arătat că pentru coagularea dreptei este necesar ca cei din Forța Civică (FC) să se alăture Partidului Mișcarea Populară și că a transmis acest mesaj și conducerii centrale a Forței Civice. „La Suceava, FC a fuzionat de facto cu PMP, dar nu de jure. Dacă cei de la București nu vor înțelege că asta e soluția, voi trece și cu actele la PMP” a spus Milici, care a adăugat că și mare parte din organizația FC Suceava se va înscrie în PMP. Liderul PMP Suceava a precizat că organizația județeană are 1.900-2.000 de membri și are structuri în 60% din localități. Corneliu Popovici a mai spus că foarte mulți dintre aleșii locali ai PDL Suceava se regăsesc în Fundația Mișcarea Populară, el evitând să-i nominalizeze. „Dacă spun nume, vă dați seama ce jihad va începe” a precizat Popovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: