„…iar noi ne bucurăm de bucuria lor”

Peste o mie de copii din zona centrală a municipiului Suceava au participat, vineri după-amiază, în parcul din apropierea Palatului de Justiție din municipiu, la un spectacol de colinde susținut atât de preșcolarii de la grădinițele din zonă, cât și de artiști profesioniști.
 

Pe scena amplasată în parc au urcat, pe lângă colindători, Moș Nicolae, îmbrăcat într-un costum albastru, dar și deputatul Ioan Bălan, președinte al Organizației Municipale PDL Suceava. La spectacol au asistat și părinții sau bunicii copiilor care au evoluat pe scenă, ca și diferite persoane care se aflau în trecere prin zonă. După evoluția preșcolarilor din 15 grupe de grădiniță, pe scenă a urcat Raoul, care a oferit un spectacol celor prezenți. Toți copiii care au urcat pe scenă, dar și cei care s-au aflat în public, au primit cadouri. De remarcat este că deputatul Ioan Bălan organizează pentru prima dată un asemenea spectacol în centrul orașului, după ce în cartierul Burdujeni, unde este colegiul în care a fost ales deputat, a organizat manifestări similare în ultimii șase ani. „Este un moment important pentru cei mici, iar noi ne bucurăm de bucuria lor”, a spus deputatul.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI