PDL nu poate face o alianță cu PSD

Democrat-liberalii suceveni susțin că au votat alături de PSD în interesul sucevenilor, infirmând o alianță PSD-PDL în Consiliul Local Suceava.
 

Potrivit liderului Organizației Municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, nu se poate face o alianță cu PSD, întrucât PDL nu abdică de la politicile de dreapta, dar, în cazul concret din ședința de ieri a Consiliului Local Suceava, consilierii PDL au votat ca și cei ai PSD, pentru ca serviciul de transport și distribuție a energiei termice să fie concesionat unui alt operator decât Termica SA care va fi decis în urma unei licitații publice. „Am cerut o comisie de anchetă pentru Termica doar pentru a închide discuțiile politicienilor care își arată neputința prin minciuni. Nu avem nicio treabă cu cine va câștiga licitația. Se va face un caiet de sarcini și se va face o licitație unde poate participa chiar și o societate a Primăriei” a spus Bălan, într-o conferință de presă. El a arătat că pe cetățean îl interesează mai puțin cine transportă căldura, ci ca aceasta să fie la cel mai mic preț pentru că acum prețul gigacaloriei, de 450 lei, este suportat de toți cetățenii. „PDL a votat pentru scoaterea la licitație a transportului și distribuției agentului termic. Până se va stabili, e drum lung, iar pașii trebuie urmăriți și făcuți” a spus Bălan.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: