Încă o „izbândă” a celor puși pe înșelăciune

Bătrână din Frasin „ușurată” de bani pe motiv că fata ei se rănise în accident

Maria S., o bătrână de 76 de ani, din Frasin și-a dat ultimii bani, crezând că astfel își salvează copilul dintr-un necaz mare.
 

Pe 25 iulie, în jurul orei 14.30, femeia a primit un telefon prin care era anunțată ca fiica ei a suferit un grav accident de circulație și este internată în spital. Prima nevoie ar fi vreo 500 de lei și o cartelă reîncărcabilă de telefon mobil. S-a dus biata femeie după cartelă, care a costat vreo 30 de lei, a scos din rezerve și banii ceruți și i-a înmânat unui bărbat care s-a prezentat la un loc și la o oră convenite anterior. În acel moment, femeia nu știa că este victima unei înșelăciuni, dar a înțeles ceva mai târziu când a aflat că fata ei este bine sănătoasă. Maria S. a sunat la poliție și a reclamat toate cele povestite mai sus, și, dacă are noroc, s-ar putea ca dosarul deschis de poliție, pentru înșelăciune, să aibă și un autor care să răspundă penal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: