Consiliere admitere pe pagina de Facebook a USV

Un grup de studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonați de prof. univ. dr. Mihai Dimian, oferă informații și consiliere online pentru candidații la programele de studii ale USV pe pagina de Facebook a universității – se arată într-un comunicat al instituției academice sucevene.
 

Sursa citată arată că, până în prezent, câteva sute de candidați au beneficiat deja de acest serviciu oferit în regim de voluntariat de cei implicați și că sunt așteptate și alte persoane interesate de oferta USV, ce conține în acest an peste 1100 de locuri bugetate și peste 2000 de locuri cu taxă pentru absolvenții de liceu. Înscrierile pentru admiterea la USV continuă și în următoarele două zile de înscrieri, 22-23 iulie. Cu cei peste 10.500 de fani, pagina de Facebook a USV se află pe locul patru în topul universităților de stat din România, după pagina Universității București, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. În condițiile în care peste 6 milioane dintre români utilizează această rețea de socializare, USV consideră că relația cu publicul trebuie să ia act de această nouă realitate și îndeamnă și celelalte instituții de stat ce oferă servicii populației din regiune să-și dezvolte această componentă online.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: