„Două vizite”

Talcioc Cultural continuă seria evenimentelor culturale. Duminică, 23 iunie, în cadrul Zilelor Sucevei, în Talcioc Cultural am fost invitați la spectacolul de teatru „Două vizite”.
 

Piesa de teatru „Două vizite” este o adaptare după operele dramaturgului rus A.P. Cehov „Ursul” și „Cerere în căsătorie”. Spectacolul a fost prezentat în țară în două turnee, în aproape 30 de reprezentații, având de fiecare dată o foarte bună reacție din partea publicului. De curând, piesa „Două vizite” a încheiat o stagiune de opt spectacole în București. Simona Vlad-Sabie, Florin Șerbănescu și George Crețu au oferit un spectacol delicios. Personajele s-au perindat pe rând și împreuna pe scena Talciocului, stârnind valuri de aplauze și râsete. Scenografia și decorul (Gonda Tamira Cojocariu), sunetul (Vlad Clonțea), adaptarea muzicală (George Crețu) au creat atmosfera perfectă derulării poveștilor. Regizorul (și actorul) Florin Șerbănescu reușește să creeze personaje bine conturate, subliniate de mișcările scenice, ticurile verbale și gestică. Ritmul alert al spectacolului și jocul actorilor au ținut audiența prezentă și implicată. Încântătoare a fost și atitudinea prietenoasă și modestă a actorilor care au acceptat să fie fotografiați cu cei care au solicitat acest lucru. Actorii au fost pe deplin recompensați cu aplauze și ovații. Cu drag și nerăbdare așteptăm să-i revedem la Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: