Regal de Blues la Restaurant Centru Vechi

Joi, 13 iunie, la restaurantul Centru Vechi din Suceava a avut loc un eveniment frumos. Într-o atmosferă caldă, romantică și prietenoasă (așa cum spune și cartea de vizită a acestei locații) un artist – Vali Sir Blues Răcilă – a încântat audiența cu un regal de blues.
 

Vizual, privit din exterior, evenimentul a creat o imagine intimă, reconfortantă. Mediu ambiant stilat, căldura lemnului, lumina difuză, farmecul lumânărilor aprinse discret pe fiecare masă, artistul boem înconjurat de instrumentele sale, totul a conturat o seară reușită. Ca participant la eveniment, nu doar ca observator, seara a fost mai mult decât o imagine frumoasă cu un farmec aparte, ca cel al vremurilor de altădată, publicul a trăit muzica alături de artist. Cu mulțumirea omului care face ce-i place, cu pasiunea vădită pentru muzică, prin prezența sa boemă, autentică, Vali Răcilă a insuflat poftă de viață, bună dispoziție și relaxare, o briză de aer proaspăt într-o săptămână aglomerată. Restaurantul Centru Vechi promite și alte evenimente de același calibru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: