Fălticeni

Șefii asociațiilor de proprietari, la instruire PSI

> Scărilor de bloc ar trebui dotate cu cel puțin două stingătoare iar șefii de scară ar trebui să știe exact ce persoane sunt de evacuat în cazul unor evenimente nedorite
 

Președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din Fălticeni au fost convocați recent de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava la o întâlnire pe tema măsurilor pe care aceștia trebuie să le dispună în asociații pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite. La întâlnire a fost prezent col. Constantin Petru din cadrul ISU Suceava, care le-a spus celor prezenți că, în ultima perioadă, la nivel național și județean, se constată o creștere a numărului de evenimente înregistrate în unitățile de locuit colective. S-a precizat că cea mai mare parte dintre aceste evenimente ar putea fi prevenite dacă cei care conduc asociațiile de proprietari ar cunoaște și ar solicita de la cetățeni respectarea prevederilor legale care guvernează traiul în comun. Printre acțiunile imediate ce trebuie puse în aplicare ar fi dotarea scărilor de bloc cu cel puțin două stingătoare, întocmirea fișelor de instructaj PSI pentru angajații asociațiilor și șefii de scară și întocmirea listelor de evidență cu persoanele vârstnice și cele cu handicap, care trebuie evacuate în cazul unor evenimente nedorite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: