Polițiștii de frontieră în acțiune

> Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit ascunse în pragurile și podeaua unui autoturism, peste 1.000 pachete țigări > Șoferul mașinii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar țigările și autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării
 

În dimineața zilei de 21.04.2013, s-a prezentat în PTF Siret, informează poliția de frontieră pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Andrei T., de 26 de ani, domiciliat în municipiul Botoșani, conducând un autoturism marca Opel Meriva. Existând suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă, în pragurile și podeaua mașinii, cantitatea de 1.090 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 1.330 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto – sancționat contravențional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali, deoarece acesta avea confecționate locașuri special amenajate pentru transportul țigărilor, informează poliția de frontieră a județului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: