Cazul interceptării judecătorului CEDO Bârsan

Senatorul Ovidiu Donțu, în comisia de anchetă

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donțu face parte din comisia de anchetă înființată, luni, de Senat, în cazul interceptării judecătorului CEDO Corneliu Bârsan.
 

PSD i-a desemnat ca membri ai comisiei de anchetă pe Georgică Severin, Dan Tătaru, Ovidiu Donțu, Alexandru Frătean și Augustin Mitu. Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, l-a propus ca membru al comisiei de anchetă, susținut și ca președinte al acestui for, pe Sorin Roșca Stănescu, iar ca membri pe Corneliu Dobritoiu, Victor Ciorbea și Sorin Ilieșiu. La rândul său, grupul PC l-a nominalizat ca membru al comisiei de anchetă pe senatorul Niță Mihai. Grupurile PDL și UDMR au refuzat să facă propuneri de membri ai comisiei de anchetă. Obiectivele comisiei privesc „inventarierea și studierea tuturor documentelor oficiale vizând acest caz, verificarea modului în care s-a dat aprobarea acestor interceptări și temeinicia motivelor, audierea persoanelor implicate, modul în care au fost respectate deciziile CEDO în materie”. Comisia de anchetă este formată din 12 membri și are termen pentru depunerea raportului pe 30 iunie 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: