Alexandru Marasin a mai adus un trofeu la Suceava

Vă mai aduceți aminte de singurul tenismen sucevean care a mai adus ceva trofee la Suceava? Adică de Alexandru Marasin? Se scria despre el cum că ar fi o mare speranță a tenisului încă de pe vremea când era junior, câștigând atunci sumedenie de turnee atât interne, cât și internaționale.
 

Nu stă prea rău nici acum când este senior (în mai împlinește 22 de ani), acumulând, spre exemplu, doar în 2012, 2000 de puncte, în urma rezultatelor obținute la mai multe concursuri oficiale, clasându-se pe locul 14 la nivel național, la finele anului trecut. Bineînțeles că și pentru el, cât și pentru cel care îl sprijină (notarul Ovidiu Busuioc) criza a avut efecte nu tocmai plăcute. Mai ales că autoritățile locale au scos din vistierie, cu chiu cu vai, suma de 100 de milioane de lei vechi. Buni și ăia, dar insuficienți, pentru că „sportul alb” este pe cât de frumos, pe atât de costisitor. Nu de altceva, dar n-ai să te poți bate niciodată de la egal la egal cu sportivii din Occident pe stomacul gol. Iar o singură persoană (am pomenit-o mai sus), cea care l-a adus unde este pe banii săi încă de când era un copilandru, nu are cum să mai facă față de unul singur la acest nivel. Am scris poliloghia asta așa… ca să bat șaua. Practic vroiam să vă anunț că recent (la începutul aceste luni, mai exact), Alexandru Marasin a mai obținut un trofeu național, Cupa „Sportul Studențesc”, la dublu, împreună cu Mihăiță Damian, învingând în finală perechea Andrei Ioniță/ Andras Szekely. În aceeași competiție, Marasin a trecut în ultimul act și la simplu, dar, din păcate, a fost învins de fostul adversar din finala de dublu, Andras Szekely. Deci, iată, cu greu, dar se mai mișcă ceva. Mă repet, însă. Performanțele notorii se pot face doar cu o bază materială pe măsură. Așa că închei cam așa. Avem talente, ce facem cu ele?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: