oKilă peste tot

Nedumeriri de simplu cititor

Știu deja că voi fi considerat cârcotaș și voi fi supus oprobriului că nu îmi respect „colegii” de breaslă. Că mi se va reproșa că am greșit și eu.
 

Recunosc. (În febra scrisului, am încurcat recent casa de pensii cu cea de asigurări de sănătate. Ideea a rămas, însă, aceeași.) Dar nu asta este problema. Mai zilele trecute, aruncând ochii pe la ce mai scriu ziarele, atât locale, cât și naționale, am intrat într-o dilemă. Este vorba despre un caz care pe mine nu m-a impresionat la prima vedere, cum că un individ „a luat-o pe coajă” cu niscaiva pari de la niște șmecheri, în localitatea Straja. Ciudat a fost altceva. Într-unul din ziarele locale, scrie că tipul era un culturist german. În altul, că era cetățean turc. În al treilea, că era un simplu cetățean (autorul, mai inteligent nițel, neîncercând să-i stabilească în mod expre’ originea). Iar ca „cireașa” să fie pusă pe tort, informația a fost postată și pe un foarte accesat site de știri la nivel național. În ce mod? Copiindu-se cu titlu cu tot materialul din prima publicație locală care îl dădea pe bărbatul agresat drept „culturist german”. Oricum, în toate articolele se stipulează că, ulterior conflictului, cetățeanul a avut o discuție cu doi dintre agresori, dar nespecificându-se în ce limbă. Fraților, asta e ca în pilda aia în care se spune că dacă ai mai multe ceasuri nu vei ști niciodată care e… ora exactă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: