Dragostea în „Familia Ortodoxă”

Iată o altă ediție a revistei „Familia Ortodoxă”, apărută cu arhiereasca binecuvântare a Înalt Preasfințitului Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, tema numărului pe februarie a.c. fiind „Dragostea”.
 

Dragostea duhovnicească are mai multe abordări, interesante și actuale; citim viața și martirajul Sfântului Policarp, episcopul Smirnei, aflăm „Amintiri despre o familie mărturisitoare: Părintele Ioan Sabău și Presbitera Ana”, reținem apoi sfaturile date pentru primul an de căsnicie de psihologul rus Nina Krîghina. Aflăm informații și despre tentații ca ale telefonului mobil, internetului și televizorului asupra dezvoltării armonioase a copilului, studii efectuate de lect. dr. Andrei Drăgulinescu. Se adaugă o temă extrem de presantă azi, „Adolescenții și hărțuirea sexuală”, articolul fiind semnat de psihologul Irina Constantinescu. În centrul atenției sunt aduse mesaje ale sfinților din trecut care fac minuni sub ochii contemporanilor noștri. Luna februarie este dedicată Sfântului Haralambie, marele făcător de minuni, care arătându-i-se unui general nazist, a ferit un oraș grecesc de nimicire totală în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Revistei i se alătură, ca de fiecare dată în ultima perioadă, un CD: „Cuvinte pentru dragoste și Grupul Psaltic Nectarie Protopsaltul”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: