Alături de reprezentanți ai unor ministere și companii de prestigiu din România

Universitarul sucevean Radu Pentiuc a primit brevetul și medalia CNR-CME

Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME a acordat brevetul și medalia CNR-CME prof. univ. dr. Radu Pentiuc de la Universitatea Suceava, care a fost astfel apreciat pentru sprijinul acordat comitetului menționat.
 

Radu Pentiuc este singurul universitar care primește această distincție, pe lista medaliaților regăsindu-se 27 de reprezentanți ai Ministerului Energiei, ai unor mari companii, precum Rompetrol, E.ON, ENEL etc. Aceeași distincție a fost acordată și președintelui Academiei de Științe Tehnice din România, dr. ing. Mihai Mihăiță. Prof. univ. dr. Pentiuc este directorul Departamentului de Electrotehnică din Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, membru în Consiliul Director al Asociației Generale a Inginerilor din România – AGIR, cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor de la USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI