Președinta Patronatului IMM-urilor din Suceava a susținut în fața ministrului Grapini eradicarea evaziunii din turism

Liliana Agheorghicesei, președintele Federației Patronale a IMM Suceava, a avut o intervenție personală la întâlnirea de luni a Consiliului pentru IMM cu ministrul Maria Grapini.
 

Liliana Agheorghicesei

Și în calitate de vicepreședinte al Consiliului pe domeniul promovării afacerilor, Liliana Agheorghicesei a ridicat în primul rând problema evazioniștilor din turism, cu referire punctuală la unitățile de cazare care funcționează la negru. „Am susținut în fața ministrului Grapini eradicarea evaziunii din turism, mai ales din unitățile de cazare care funcționează la negru, dar și nevoia de susținere prin măsuri concrete a tinerilor, femeilor, a întregului mediu de afaceri. Am ridicat de asemenea problema realizării unui studiu de impact înaintea fiecărei decizii luate și am pus întrebări punctuale legate de ceea ce ne interesează pe toți întreprinzătorii mici și mijlocii, respectiv impozitul forfetar. Am convingerea că doamna ministru, fiind un om foarte organizat, care provine din mediul de afaceri românesc, va reuși să impună, să identifice și să rezolve cu maximă seriozitate problemele stringente ale IMM-urilor. Federația Patronală a IMM din județul Suceava este alături de ministrul Maria Grapini în toate demersurile sale și își dorește ca sprijinul pragmatic și abordarea realistă pe care o manifestă să ducă la un dialog constructiv cu mediul de afaceri din țară” ne-a declarat ieri Liliana Agheorghicesei. La întâlnirea de luni, 14 ianuarie, a ministrului pentru IMM-uri Maria Grapini, reprezentanții Consiliului Național pentru Întreprinderi Private Mici și Mijlocii din România s-au aflat pe ordinea de zi lista a ceea ce s-a numit „Cele 10 priorități pentru mediul de afaceri și sectorul IMM-urilor în 2013 – Propunerile CNIPMMR privind legea IMM-urilor și impozitul forfetar”. Printre aceste 10 priorități, se numără reducerea birocrației și fiscalității, adoptarea unei legi noi a IMM-urilor, sume mai mari acordate în cadrul programelor de înființare și dezvoltare a acestora, dar și susținerea reală din partea guvernanților a întreprinderilor mici și mijlocii prin distribuirea și comercializarea produselor lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: