Cu C.A.R.P., pensionari în excursie

În jur de 56 de suceveni, beneficiari ai serviciilor oferite de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) Suceava, vor pleca duminică, 5 august, într-o excursie în cadrul căreia vor vizita mai multe obiective turistice și religioase.
 

„C.A.R.P. Suceava organizează la începutul lunii august o nouă excursie destinată pensionarilor înscriși la noi, de această dată în județul Suceava. Ne propunem ca duminică să vizităm un loc deosebit, despre care puțină lume a auzit, anume Mănăstirea Sihăstria Putnei, acolo unde vom asista la Sfânta Liturghie. După acest moment, ne vom deplasa, pentru vizitare, la Mănăstirile Putna, Sucevița, Moldovița și, nu în ultimul rând, la Catedrala «Nașterea Maicii Domnului» din Gura Humorului”, ne-a informat Ana Negru, contabil-șef în cadrul C.A.R.P. Suceava. Deplasarea se va face cu un autocar de 46 de locuri, respectiv cu un microbuz de 10 locuri. “Pensionarii suceveni sunt dornici să iasă și să revadă locurile în care au ajuns poate doar în tinerețe. Am onorat în primul rând solicitările care existau pe lista de așteptare încă din luna iulie, după care, în decursul a 2-3 zile de la afișarea excursiei, au fost ocupate aproximativ toate locurile. Mai avem doar 10 locuri libere la autocar, care cred că se vor ocupa în cursul zilei de astăzi. În această excursie vor merge persoane cu vârste cuprinse între 40 și 75 de ani. Menționez că opririle vor fi dese, iar, ca de obicei, vom avea la noi o trusă cu medicamente pe care o vom utiliza în cazul în care va fi nevoie”, a precizat Ana Negru. Ea ne-a specificat că 40% din cheltuielile excursiei sunt suportate de C.A.R.P., iar 60% de pensionari. Costul unei excursii de o zi este în jur de 25-30 lei, cu precizarea că excursiile de două zile, unde este necesară și cazarea, ajung la suma de 90 lei. “În excursia de duminică, beneficiarii C.A.R.P. Suceava vor primi în jurul prânzului, din partea instituției noastre, o cafea”, a completat Ana Negru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: